Instalimi i Source Conter Serverit ne root Linux

  avatar
  Mr.Problem

  Posts : 117
  Reputation : 0
  Join date : 23/12/2009

  Instalimi i Source Conter Serverit ne root Linux Empty Instalimi i Source Conter Serverit ne root Linux

  Mesazh nga Mr.Problem prej Wed Dec 23, 2009 6:13 pm

  Pra e dini njeher duhet te kyqeni ne root tuaj dhe pastaj vazhdojm:

  Pra spari ne duhet te krijojm nje direktorium nga ku do strartoi hldsupdatetool shenojm comanden:

  Kodi:
  mkdir srcdstani hyjme ne srcds e krijuar dhe download hldsupdatetool.bin pra shenojm:

  Kodi:
  cd srcds
  wget http://www.cstrike-planet.com/dls/hldsupdatetool.binNese gjithqka shkon ne rregull me download ateher hldsupdatetool.bin do hyn ne direktorin srcds
  tani duhet te rirregullojm hldsupdatetool.bin qe te mundemi te extraktojm apo ekzekutojm permbajtjen e hldsupdatetool.bin-it
  pra ne command shenojm kete :

  Kodi:
  chmod +x hldsupdatetool.bin
  ./hldsupdatetool.binKUJDES: Pasi te perfundon startimi i hldsupdatetool.bin ateher na shfaqet nje term licenc ku duhet te shenojm YES dhe te shtypim ENTER

  Pra e dini qe ne direktoriumin srcds i kemi dy file, hldsupdatetool.bin dhe steam file-in.
  Steam file eshte qe do perdoret per te instaluar sourcen.

  nese keni nje mesazh 'uncompress: command not found' thot qe serveri juaj nuk ka dekomprezu instalimin
  pra nese keni kete problem ju dughet te provoni keto dy menyra:

  Kodi:
  ln -s /bin/gunzip /bin/uncompresspastaj provo perseri ./hldsupdatetool.bin nese prap nuk funksionon ateher beje download nga ketu kete file:

  Kodi:
  wget http://www.cstrike-planet.com/dls/steampasi keni marre file steam=et ateher fillojm instalimin e CS source:

  Kodi:
  chmod +x steam
  ./steam -command update -game "Counter-Strike Source" -dir .Nga ketu CS Source do filloi instalimin.....

  Kur na paraqitet nje mesazh : HLDS installation up to date
  tregon qe me sukses perfundoi instalimi i cs source.

  Pra kjo eshte menyra e instalimit te cs source ne root linux !

   Ora është Wed Jun 19, 2019 12:31 am