Shkencë Kompjuterike

   
ForumTematMesazhet
Asnjë mesazh i ri

Programe

Ketu mund te gjeni programe te ndyshmee !!

3843Wed Jan 06, 2010 2:27 am
No-Exit AIO Tool Box 1.1 for Techies portable
Asnjë mesazh i ri

Tutorials & Mesime

Kjo është një njër forumet më të pasura të ekstrem-zone. Këtu mund të gjeni shumë mësime apo tutoriale të nevojshme, dhe shum trika të fshehura. Shumica e mësimeve apo tutorialeve janë të përkthyera në gjuhën Shqipe nga stafi i rrjeta.org dhe për të parën herë gjinden këtu tek ne. Poashtu kemi nën-kategoritë edhe për mësime në gjuhën angleze dhe video tutorialet.

7485Mon May 02, 2011 3:42 am
jeta Ndreqi web faqet me shkronja T mdhaja.
Asnjë mesazh i ri

1416Wed Jan 06, 2010 2:39 am
No-Exit Anatomia e viruseve
Asnjë mesazh i ri

Gjuhe Programuese

Gjuha programuese është një vegël informatike e përpiluar nga operacionet matematikore që shërben për të shkruar domene të cilat përcillen në veglat (makinat vizuale konvertuese) për të fituar kode në gjuhën e makinës. Përndryshe gjuha programuese është një gjuhë e shkruar e cila nuk flitet dhe që përmban një bashkësi të rregullave e që shërben si vegël për komunikimin në mes të programuesëve, zhvilluesve dhe makinave intelegjentë (zakonisht komjuteri) apo gjësendi që është në gjendje të kuptojë atë gjuhë. Me ndihmën e tyrë përpilohen vegla dhe programe informatike më të zhvilluara që luhen nga veglat elektronike të dirigjuara nga mikroprocesorët.

1619Wed Jan 06, 2010 2:40 am
No-Exit Mini Visual Basic 4.7MB
Asnjë mesazh i ri

Sisteme Operative (OS)

Në këtë forum do të gjëni gjitha sistemet operative, do mund edhe ti shkarkoni ato, mund të bëni biseda apo debate rreth tyre. Do të gjeni gjithçka mbi Windows, Lunix, *unix, Mac OS, Symbian, dhe shumë e shumë sisteme operuase të tjera. Poashtu drajvera për sisteme të ndryshme.

1924Sun Dec 27, 2009 11:01 pm
Onyx. Windows 7 REmixe Xp  • Mesazhe të reja Mesazhe të reja
  • Asnjë mesazh i ri Asnjë mesazh i ri
  • Forumi është Kyçur Forumi është Kyçur
Ora është Wed Jul 17, 2019 8:47 pm