Skenimi i porteve të makinave me IPv4 dhe IPv6 adresa

  Share

  Mr.Problem

  Posts : 117
  Reputation : 0
  Join date : 23/12/2009

  Skenimi i porteve të makinave me IPv4 dhe IPv6 adresa

  Mesazh nga Mr.Problem prej Wed Dec 23, 2009 5:56 pm

  Për skenimin e porteve të makinave që kanë IPv4 adresa (standarde) si dhe atyre me IPv6 adresa, në Packet Storm Security është listuar programi i njohur me emrin Scan6. ZIP skeda e cila mundet të shkarkohet nga kjo hipërlidhje: http://packetstormsecurity.org/NT/scanners/Scan6.zip, përmbanë në vete kodin burimor në C si dhe skedën binare për ekzekutimin e këtij programi.
  Ata të cilët nuk e dijnë dallimin ndërmjet IP adresave IPv4 dhe atyre IPv6 i kisha rekomanduar t'ia hedhin një sy këtyre dy hipërlidhjeve: http://en.wikipedia.org/wiki/IPv4 dhe http://en.wikipedia.org/wiki/IPv6.

   Ora është Thu Dec 13, 2018 9:20 am