Si te scanojme nje ip per porta te hapura!

  avatar
  Mr.Problem

  Posts : 117
  Reputation : 0
  Join date : 23/12/2009

  Si te scanojme nje ip per porta te hapura! Empty Si te scanojme nje ip per porta te hapura!

  Mesazh nga Mr.Problem prej Wed Dec 23, 2009 6:15 pm

  pari na duhet nje ip [ mund te marrim dhe webfaqe ]
  Per t'ja gjetur ip-n e nje webfaqe-s shkojme keshtu:

  Kodi:
  Shkojm Start>Run>Ketu shkruajeni "cmd" pa thojzaShkruani ping www.webi.com
  Do marrim nje rezultat si kjo poshte:

  Kodi:
  C:\Documents and Settings\bL3nDi.b0y>ping www.webi.com

  Pinging www.webi.com [66.116.109.44] with 32 bytes of data:

  Reply from 66.116.109.44: bytes=32 time=228ms TTL=242
  Reply from 66.116.109.44: bytes=32 time=223ms TTL=242
  Reply from 66.116.109.44: bytes=32 time=232ms TTL=242
  Reply from 66.116.109.44: bytes=32 time=215ms TTL=242

  Ping statistics for 66.116.109.44:
  Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
  Approximate round trip times in milli-seconds:
  Minimum = 215ms, Maximum = 232ms, Average = 224ms

  C:\Documents and Settings\bL3nDi.b0y>Tash shkojme ne kete URL

  Kodi:
  http://www.darkc0de.biz/s3cr3t.php?darkc0de=port

   Ora është Wed Jun 19, 2019 12:30 am