Si te bejme nje Folder me Password pa ndonje program.

  avatar
  Mr.Problem

  Posts : 117
  Reputation : 0
  Join date : 23/12/2009

  Si te bejme nje Folder me Password pa ndonje program. Empty Si te bejme nje Folder me Password pa ndonje program.

  Mesazh nga Mr.Problem prej Wed Dec 23, 2009 6:09 pm

  Eshte nje tutorial i thjeshte , ku do tju tregoj nje trike me te cilin mund ta beni nje folder me password pa pasur nevoje me instalu naj program palidhje , por duke programuar thjeshte nje program te vogel te juajin .


  Hapat qe duhet ti ndiqni :

  1. Krijoni nje folder dhe emeroni (si te doni )

  2.Ne ate folder krijoni nje .txt file pra nje notepad file dhe ne te vendosni kete CODE:


  Kodi:
  Quote:
  Quote: cls
  @ECHO OFF
  title Folder Private
  if EXIST "Control Panel.{21EC2020-3AEA-1069-A2DD-08002B30309D}" goto UNLOCK
  if NOT EXIST Private goto MDLOCKER
  :CONFIRM
  echo Are you sure you want to lock the folder(Y/N)
  set/p "cho=>"
  if %cho%==Y goto LOCK
  if %cho%==y goto LOCK
  if %cho%==n goto END
  if %cho%==N goto END
  echo Invalid choice.
  goto CONFIRM
  :LOCK
  ren Private "Control Panel.{21EC2020-3AEA-1069-A2DD-08002B30309D}"
  attrib +h +s "Control Panel.{21EC2020-3AEA-1069-A2DD-08002B30309D}"
  echo Folder locked
  goto End
  :UNLOCK
  echo Enter password to unlock folder
  set/p "pass=>"
  if NOT %pass%== password here goto FAIL
  attrib -h -s "Control Panel.{21EC2020-3AEA-1069-A2DD-08002B30309D}"
  ren "Control Panel.{21EC2020-3AEA-1069-A2DD-08002B30309D}" Private
  echo Folder Unlocked successfully
  goto End
  :FAIL
  echo Invalid password
  goto end
  :MDLOCKER
  md Private
  echo Private created successfully
  goto End
  :End3. Gjeni ne rreshtin e 23 te ketij kodi fjalen Password here , ose perdorne komanden CTRL-F per me gjet ma lehte , dhe aty vendosne passswordin qe deshrioni me perdor .
  PSH :
  if NOT %pass%== ast-crew goto FAIL
  // ketu passi juaj eshte ast-crew//

  4. Pastaj shkoni tek SAVE dhe e emroni kete File me emrin "locker.bat" ( Mos e harroni pa thojza)

  5.Tani kthenu ne Folder dhe do te gjeni nje komande locker.exe

  6.Klikone 2 here dhe do te krijohet nje folder i ri me emrin (Private )

  7. OK mire deri tani pun aka shku , tani ne kete "private Folder" vendosni qa te deshironi me fshe , pa marr parasysh XXX , kenge , foto , etj etj , dhe kthenui dhe prape klikoni 2 here ne locker.exe dhe do te ju pyt a a doni me e siguru folderin Y/N ?

  8.Trusnin Yes dhe folderi Private do te zhduket , si mos me kan

  9.Nese doni me hap te dhenat ne ate folder qe u zhduk duhet te klikoni prape ne (locker) dhe kur te klikoni do te ju pyet per passwordin te cilin e keni caktuar ne rastin tone ishe ast-crew .

  Pra ndoshta dikuj i duket interesant kjo , nese po me vlersoni

   Ora është Wed Jun 19, 2019 12:49 am