Bej Pc tuaj me te shpejt

  avatar
  Mr.Problem

  Posts : 117
  Reputation : 0
  Join date : 23/12/2009

  Bej Pc tuaj me te shpejt Empty Bej Pc tuaj me te shpejt

  Mesazh nga Mr.Problem prej Wed Dec 23, 2009 6:08 pm

  Bej Pc tuaj Me te shpejt

  Shkojm

  start > run > Shkruaj regedit dhe ENTER
  Hapet Dritarja Regedit Pastaj Shkoni :


  HKEY_LOCAL_MACHINE > SYSTEM > CurrentControlSet > Control > SessionManager > MemoryManagement > PrefetchParameters
  Tani Gjeni :
  --EnablePrefetcher--
  aty e keni 3 Ju beneni 5.
  Pasi ta Kryeni ne Regedit ristartoni Kompjuterin

   Ora është Wed Jun 19, 2019 12:30 am