Symantec rendit 100 ueb faqet më të dëmshme

  Share

  Mr.Problem

  Posts : 117
  Reputation : 0
  Join date : 23/12/2009

  Symantec rendit 100 ueb faqet më të dëmshme

  Mesazh nga Mr.Problem prej Wed Dec 23, 2009 5:54 pm

  Megjithëse gjysma e ueb faqeve jashtëzakonisht janë të lidhura me përmbajtje të të rriturve, ueb faqet tjera përmbajnë tema të llojeve të ndryshme. Viruset dominojnë listën e kërcënimeve të gjetura në këto faqe. Rreziqet e sigurisë dhe keqpërdorimet e shfletuesve janë kërcënimet tjera të zakonshme që gjinden në to.

  Pronarët e këtyre ueb faqeve të listuara ndoshta mund të ndihen krenar se kanë arritur diçka ndërsa në anën tjetër ne e dimë se ku duhet të kemi kujdes për të mos klikuar.

  Shikoni ueb faqet më të dëmshme të kësaj vere këtu.

  Disa nga ueb faqet e vendosura ne listë
  • 17ebook.com
  • aladel.net
  • bpwhamburgorchardpark.org
  • clicnews.com
  • dfwdiesel.net
  • divineenterprises.net
  • fantasticfilms.ru
  • gardensrestaurantandcatering.com
  • ginedis.com
  • gncr.org
  • hdvideoforums.org
  • hihanin.com
  • kingfamilyphotoalbum.com
  • likaraoke.com
  • mactep.org
  • magic4you.nu

  • marbling.pe.kr
  • nacjalneg.info
  • pronline.ru
  • purplehoodie.com
  • qsng.cn
  • seksburada.net
  • sportsmansclub.net
  • stock888.cn
  • tathli.com
  • teamclouds.com
  • texaswhitetailfever.com
  • wadefamilytree.org
  • xnescat.info
  • yt118.com

  Ju rekomandojm të mos tentoni ti vizitoni këto ueb faqe!

   Ora është Tue May 22, 2018 5:33 pm