Done. But with errors on Page Internet Explorer (komplet por me errore ne faqe)

  Share

  Mr.Problem

  Posts : 117
  Reputation : 0
  Join date : 23/12/2009

  Done. But with errors on Page Internet Explorer (komplet por me errore ne faqe)

  Mesazh nga Mr.Problem prej Wed Dec 23, 2009 5:54 pm

  Done. But with errors on Page Internet Explorer eshte nje gje qe na ngrit nervat sidomos kur hapim ndonje faqe qe permban activeX e nuk e le te aktivizohet apo ne faqe te Youtube qe nuk lejon hapjen ose ne hotmail inbox qe nuk lejon shlyerjen hapjen apo leximin e e-mailave qe na dergojn.

  Ky eshte nje problem normal me script mirpo edhe pse tek advanced options te IE ia hekim apo ia bejm disable scrit debbug prap se prap na del.

  Ketu e keni softwarein qe largon kete gje :
  Download:
  Kodi:
  http://www.freewebtown.com/sg1sg1/2010/IEFix.zip(Eshte softwar qe rregullon cdo problem te IE) .

  Si te veproni pasi ta shkarkoni e hapni pastaj klikoni Apply thot prit disa miuta... nese iu shfaqet nje dritare qe kerkon te fusni Cd-ne e xp-se kliko Cancel pastaj prit disa minuta dhe do del nje dritare ku thot: Done!
  dhe IE e juaj do funksionoi pa asnje problem qe ka pasur me pare!

   Ora është Mon Jun 25, 2018 1:55 am