Kafshet.....!

  Share
  Onyx.
  Onyx.
  Administrator
  Administrator

  Posts : 414
  Reputation : 0
  Join date : 23/12/2009

  Kafshet.....!

  Mesazh nga Onyx. prej Wed Dec 23, 2009 5:20 pm

  Mushka është një kafshë shtëpiake dhe kafshë njëthundrrakee cila është një hibrid mes kalit dhe gomarit e cila ruhet kryesisht për punë në vendet rurale dhe më pak si ushqim në vendet tona.
  Mushka është e njohur me kokfortësin e vet dhe zakonisht në vendet tona përdoret si simbol gjat potencimit të kokëfortësisë së ndokujt.

   Ora është Thu Mar 21, 2019 3:22 am