Dizajni Kompjuterik

   
ForumTematMesazhet
Asnjë mesazh i ri

PhotoShop

Në forumin e dizajnerëve të ekstreme-zone.tk mund të gjeni dhe mund te postoni shumë gjera interesante që kanë te bëjnë me dizajn, si brusha për photoshop, projekte PSD, mësime për dizajn dhe shumë e shumë gjera tjera që kan të bjene me dizajnin kompjuterik.

59Sat Jan 09, 2010 2:33 am
No-Exit photo brush ..
Asnjë mesazh i ri

Punimet Tuaja

Tregoni aftësitë tuaja të dizajnimit grafik në këtë sekcion të forumit tonë.

36Sat Jan 02, 2010 12:51 am
Onyx. Enisi i jemi i Thjesht .
Asnjë mesazh i ri

Mjete për dizajn

Dizajner je? Dëshiron të bëhesh? Në të dy rastet mos hezitoni ta vizitoni këtë forum, sepse keni përplotë mjete të rëndësishme që ju përgjigjen një punë të mbar.

46Fri Dec 25, 2009 12:27 am
Onyx. Site Bajm Nje Kerr tuning
Asnjë mesazh i ri

Programe për Webdesign

Diskutime rreth web design, si dhe template dhe mësime për të bërë një web design sa më të mire për web faqen tuaj.

13Sun Dec 27, 2009 7:36 pm
Onyx. Mëso Dreamweaver për 18 minuta  • Mesazhe të reja Mesazhe të reja
  • Asnjë mesazh i ri Asnjë mesazh i ri
  • Forumi është Kyçur Forumi është Kyçur
Ora është Fri Jul 20, 2018 5:03 am